Albert Heijn Westergouwe: Gefeliciteerd!

Namens alle bewoners feliciteren we Albert Heijn met hun nieuwe vestiging in Gouda, Westergouwe. We zijn erg blij met de komst van een supermarkt in onze wijk. Niet alleen omdat een supermarkt dichtbij handig is, maar ook omdat we elkaar zo als buren vaker kunnen ontmoeten.

Albert Heijn heeft de afgelopen Sint-Maarten activiteit gesponsord, waar we hen dankbaar voor zijn.

(afbeelding: Voorzitter Frank Vermeer (r) feliciteert Albert Heijn Westergouwe met een bloemetje)

Samenwerking S.V. Donk

Beste bewoners,

S.V. Donk is een samenwerking aangegaan met Wijkvereniging Westergouwe. Daarom mogen we u de volgende interessante korting aanbieden: Als iemand uit uw gezin nu lid wordt van SV DONK, ontvangt u het eerste seizoen 25% korting op de contributie.

SV DONK is een omnivereniging en is opgericht op 29 oktober 1920. De vereniging bestaat uit de volgende afdelingen:

Competitievoetbal:

• Senioren heren en dames
  • Jeugd jongens en meisjes
  • Zaalvoetbal
  • G-voetbal

Recreatiesporten zonder competitie verplichtingen:

• Recreatie voetbal dames en heren
  • Mini Pupillenvoetbal voor jongens en meisjes
  • Darten
  • Biljarten

Meer informatie vind u in de flyer.