Beste bewoners van Westergouwe,

Mijn naam is Amber Koop en ik ben 23 jaar oud. Voor mijn Master Culturele Antropologie (Universiteit Utrecht) doe ik onderzoek in de wijk Westergouwe. In de maanden februari tot mei doe ik onderzoek naar hoe de bewoners van Westergouwe zich hun toekomst in de wijk voorstellen. De komende tijd ben ik regelmatig te vinden in de wijk en actief binnen de wijkvereniging van Westergouwe. 

Daarnaast ben ik op zoek naar u, de bewoners van Westergouwe, die openstaan voor een interview om mij te helpen bij dit onderzoek. Verdere informatie over het interview volgt. Gedurende het interview zal ik duidelijke, begeleidende vragen stellen over waarom u voor deze wijk gekozen heeft, hoe u het wonen in Westergouwe ervaart en hoe u zich het wonen in de wijk in de toekomst voorstelt.

Uw bijdrage aan dit onderzoek is van groot belang. Met dit onderzoek wil ik een stem geven aan de bewoners van Westergouwe, wie tot op dit moment nog niet zijn vertegenwoordigd in het debat rondom de bouw van de wijk Westergouwe in de Zuidplaspolder. 

Heeft u interesse? Dan kunt u contact met mij opnemen via onderstaande mailadres of telefoonnummer. Ik hoop u snel te ontmoeten en kijk ernaar uit om naar uw verhaal te mogen luisteren. Alvast hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Amber Koop

a.e.koop@students.uu.nl

06-43507605

Categorieën: Nieuws